Honlapunkról

A weboldal kiadónk a Hírnök Média honlaphálózatához tartozik! Havonta megjelenő lapunk a Hírnök Magazin. Hírportálunk: www.hirnok.hu.  Állásportálunk: www.jobvip.hu. Média- és Sajtóközpont:www.mediavip.hu /www.sajtokozpont.hu.  Vállalkozóközpont: www.cegvip.hu / www.vallalkozokozpont.hu. Cégjegyzék (cégek listája): www.vipjegyzek.hu. WebShop oldalunk: www.hml.hu. Honlapkészítéshez bemutató oldal:www.minta.hml.hu. Mogyoródiak hírportálja: www.mogyorodi.hu


A www.mogyorodi.hu Mogyoród lakosainak szóló információs honlap, amelyet a Hírnök Média üzemeltet. Legfőbb célunk, hogy független(!) hírforrásként minden helyi információt közreadjunk.

Annak érdekében, hogy mindenki magáénak tekintse a honlapot, kizárólag a tények és információk közlésének adunk helyet, s politikai, pártpolitikai, vagy bármely hasonló jellegű, esetleg támadó, véleménymegosztást eredményező megnyilvánulástól, illetve annak közreadásától elzárkózunk.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy „Mogyoród Önkormányzatának hivatalos honlap partnere”, mivel weboldalunk a teljes körű és pontos(!) tájékoztatás érdekében szerződést kötött az önkormányzattal, amely alapján helyet biztosítunk többek között a hivatalos információk számára, illetve könnyen, közvetlenül elérhetőek oldalunkról is a nyomtatványok és ügyintézéshez tartozó információk is.

 

Várunk minden olyan információt, amelyek Mogyoródról, Mogyoródiakról szól, illetve településünk lakosai számára érdekes lehet.

E-mail: hirnok@hirnok.hu