Lomtalanítási információk

Megújult online lomtalanítási igénybejelentő!

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. idén is lehetőséget biztosít a házhoz menő lomtalanítás igénybevételére, amelyet a megújult, okoskészülékre is optimalizált online igénylő formanyomtatvány kitöltésével rendszerezettebben és egyszerűbben tehetnek meg az Ügyfelek.

https://www.zoldhid.hu/ honlap betöltését követően a jobb felső sarok irányában találják a zöld alapú „Lomtalanítás” gombot. Erre kattintva útmutatást találnak, valamint jobb oldalon a településválasztót, ahol saját lakóhelyüket kell meghatározniuk, mielőtt meg tudják igényelni a szolgáltatást. Fontos megjegyezni, hogy minden településen előre kijelölt időszakban lehet igénylést benyújtani, ezért az adott településhez kapcsolódóan csak az aktív időszakban működik a bejelentés – azon kívül letölthető itt a táblázat, amely a településenkénti aktív időszakokat listázza.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően, a lakosságnak továbbra is lehetősége van évente egy alkalommal 2 m3 lomhulladék térítésmentes elszállíttatására. 2019-től azonban a lomtalanítást igényelni kell, és előre egyeztetett napokon történik. Társaságunk ezt kívánja megkönnyíteni az új online felülettel. Köszönjük együttműködésüket a szolgáltatás átláthatóvá tételében!

Mogyoródra vonatkozó információk
Igénybejelentési időszak: 2020. 07. 01. – 2020. 08. 31
Lomtalanítás várható időpontja: 2020. 08. 01.- 2020. 09. 30. 

Info: zoldhid.hu

További információk: https://mogyorod.asp.lgov.hu/sites/mogyorod/files/imce/2020-03/lomtalanitas.pdf